06-19 84 86 88 - info@ontdekjouwstem.nl

Auditie Doen

 

Zing zelfverzekerd on stage met je eigen geluid.

 

Je houdt van zingen en wilt een auditie, talentenjacht of wedstrijd doen. Maar hoe laat je horen wat een lied met jou doet zonder zelf emotioneel te worden? Hoe beweeg je zelfverzekerd op het podium en hoe houd je de aandacht bij jouw zang en de muziek?

 

Ik coach je graag om op het podium je eigen sfeer te creëren, zodat jij je er thuisvoelt en kunt genieten van het moment. De Lichtenberg methode en theatertechnieken bieden je hierbij veel handvatten, zodat je ontspannen en zelfverzekerd kunt zingen. Zelfs wanneer een jury je beoordeelt.

 

Je leert jouw verhaal en je klank van binnen te beleven. Zo wordt de klank naar buiten juist rijker en persoonlijker. Je ademhaling wordt vanzelf rustiger. Ook leer je vrijer te fraseren, ritmischer te zingen en de juiste dynamiek van ieder woord en elke zin te vinden. 

 

Je leert de originele liedtekst te analyseren met behulp van theater- en presentatietechnieken en gaat na wat dit in jouw leven betekent. Vervolgens coach ik je om vanuit jouw beleving te bewegen. Wat doen verschillende manier van bewegen, kijken en stilstaan met jou als zanger en met mij als toeschouwer? We maken een regie voor je optreden die je houvast en rust biedt, maar die je desgewenst ook los kunt laten. Jij bent de artiest. 

 

In onderling overleg kunnen we bepalen hoeveel lessen nodig zijn.

Nog vragen? Neem gerust contact op.